http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_i.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_h.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_f.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_e.jpghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_b.png
Pengumuman

Kokurikulum

Minggu hadapan adalah minggu terakhir perjumpaan kelab dan persatuan untuk tahun ini.
Peperiksaan Percubaan

PT3 mulai 14 Ogos SPM mulai 27 Ogos
Peperiksaan Pertengahan Tahun

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 56 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Panitia Matematik SMKDABB telah dipilih untuk mewakili negeri Selangor dalam pertandingan inovasi pengajaran dan pembelajaran dalam konvensyen Pendidikan 2013 di Le Grandeur Palm Resort Senai, Johor pada 21 hingga 24 Oktober 2013.  Program Komuniti Pembelajaran (PLC) telah dibentangkan oleh Pn Roslinah, guru kanan matematik dan sains dalam pertandingan tersebut.

 

Perasmian telah disempurnakan oleh YB P. Kamalanathan A/L P. Panchanatha, Timbalan Menteri Pelajaran II.  Ketua Nazir KPM, Dato' Misrah bin Ibrahim juga turut melawat ke tapak pameran tersebut. 

 

 

   

 

Pelbagai. persediaan telah dilakukan seperti mengadakan PLC di sekolah yang melibatkan panitia Matematik, Prinsip Perakaunan, Geografi, Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris dan Sejarah.  Seramai 8 orang dari PPD Sepang telah datang memantau ke SMKDABB.  Selain itu mesyuarat dan perbincangan di kalangan guru Matematik telah dilakukan bagi mengenalpasti tajuk yang sesuai untuk pertandingan tersebut. Bahan-bahan pameran dan video telah disediakan untuk pertandingan tersebut.  

Tahniah kepada Pn Roslinah dan guru-guru yang turut membantu dan memberi idea kerana berjaya mendapat johan untuk anugerah inovasi tersebut.

Last Updated (Wednesday, 30 October 2013 15:43)