https://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_d.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_i.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_h.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_f.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_e.jpghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_d.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_c.pnghttps://www.smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_b.png
Pengumuman

Kokurikulum

Minggu hadapan adalah minggu terakhir perjumpaan kelab dan persatuan untuk tahun ini.
Peperiksaan Percubaan

PT3 mulai 14 Ogos SPM mulai 27 Ogos
Peperiksaan Pertengahan Tahun

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 6 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Acara merentas desa telah banyak kali ditangguhkan.  Pertama kali disebabkan smkdabb menjadi tuan rumah olahraga untuk daerah Sepang dan guru-guru terutama setiausaha sukan terlibat hingga ke peringkat negeri untuk latihan pusat.  Kedua disebabkan jerebu dengan bacaan IPU yang membahaya kesihatan.  Akhirnya pihak pengurusan telah bersetuju memilih 10 Mei 2014, hari sabtu untuk melaksanakan acara merentas desa.

Acara merentas desa kali ke-5 ini telah dilancarkan oleh YDP PIBG, Encik Affandi Nazila bin Abdullah.

Acara dimulai dengan latihan memanaskan badan dan seterusnya murid kelas 2 yang terdiri daripada murid tingkatan 1 dan 2 memulai larian. Seterusnya murid lelaki kelas 1, murid perempuan dan murid PPKI.

 

Keseluruhan acara merentas desa ini telah dimenangi oleh rumah Kuning. Tahniah kepada semua guru-guru dan murid-murid rumah kuning.  Encik Affandi Nazila telah sudi menyampaikan hadiah kepada para pemenang.

 

 

Last Updated (Thursday, 05 June 2014 15:22)