http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.




Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 30 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Pelancaran Bulan Teknik & Vokasional telah diadakan pada 2 Februari 2014 di Dewan Perdana, SMK Dato Abu Bakar Baginda.  Penolong Kanan Pentadbiran, Pn Roslinah bt Ab Rahman telah sudi merasmikan Bulan Teknik & Vokasional dengan tema Teknik & Vokasional Penjana Minda Kreatif dan Inovatif.  Beliau seterusnya memotong pulut kuning yang dibawa oleh dua orang 'chef'.

 

Pelbagai aktiviti akan diadakan di sepanjang bulan Februari ini.  Antaranya adalah Pertandingan rekacipta bahan terbuang, Pertandingan'Duo Chef', Pertandingan Jemari Kreatif, Kuiz Kemahiran Hidup, Pertandingan kata silang Perdagangan, Pertandingan Dam Ular Besar, Pertandingan Kulit Majalah Mutiara, 'Explorace' dan Hari Usahawan Muda.

Semoga aktiviti-aktiviti ini dapat mencetus minda kreatif dan inovatif murid-murid SMKDABB.  Selain itu juga, diadakan pelantikan squad VLE Frog yang akan membantu dalam mempergiatkan penggunaan Program VLE Frog, KPM untuk murid-murid, guru-guru dan ibu bapa.

Murid-murid boleh dapatkan maklumat mengenai aktiviti yang akan dijalankan melalui iklan-iklan di papan kenyataan Blok Akademik 1 dan 2.

Last Updated (Friday, 05 June 2015 03:49)