http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 37 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Majlis menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) antara Persatuan Mahasiswa Selangor (PERMAS) dengan SMK Dato' AbuBakar Baginda telah diadakan pada 27 April 2015 di Dewan Perdana, SMKDABB mulai jam 7.30 hingga 8.40 pagi.  Pn Hjh Hamidah bt Said, pengetua SMKDABB dan Profesor Tamat bin Sarmidi telah menandatangai MOU tersebut dan disaksikan oleh wakil PPD Sepang, En Mohd Alias bin Awang dan Profesor Madya Dr. Norlida Hanim bt Mohd Salleh.  Tuan Haji Abdul Jalil bin Saad, Naib YDP PIBG juga turut hadir dalam majlis ini.

Melalui perjanjian tersebut, SMKDABB akan dijadikan sekolah angkat dengan menjalankan kerjasama dua hala untuk memberikan khidmat dalam membantu pihak sekolah menguruskan program motivasi dan akademik untuk murid-murid, menyediakan khidmat sosial yang bersesuaian dan sama-sama mengembleng tenaga bagi membangunkan potensi individu dalam melahirkan generasi berilmu, berintegriti dan berkualiti.

Terima kasih kepada semua ajk yang menjayakan majlis tersebut.  Semoga melalui perjanjian ini akan melahirkan pelajar yang cemerlang dan terbilang insya Allah.

Last Updated (Monday, 27 April 2015 15:20)