http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_i.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_h.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_f.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_e.jpghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_b.png
Pengumuman

Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018

Akan bermula mulai 14/5 hingga 1/6. Peperiksaan KKQ akan diadakan pada 4 Jun 2018.
Kokurikulum

Akan ditangguhkan sepanjang bulan Ramadhan. Selamat berpuasa kepada semua warga SMKDABB.
Peperiksaan Pertengahan Tahun

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 89 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Program Transformasi Kecemerlangan Pelajar anjuran Yayasan Pelajaran MARA (YPM) memperlihat kesan positif apabila berjaya membantu meningkatkan keputusan SPM  tahun lalu.  Pada 2 November 2016, Yang Berbahagia Dato' Abdul Karim bin Mustafa, Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Pelajaran MARA telah sudi memberi motivasi untuk Program Sentuhan Terakhir dengan  melawat pelajar-pelajar yang menduduki peperiksaan SPM.

Beliau juga berharap lawatan tersebut dapat melonjakkan semangat untuk pelajar-pelajar terus tenang sewaktu menduduki SPM tahun ini.  Turut hadir pada hari tersebut En Alias bin Awang, pegawai PPD dan pengetua baru SMKDABB, Tn Hashim bin Saryani.

Selain itu, beliau juga turut membantu mengedarkan makanan kepada pelajar-pelajar di kantin SMKDABB.  Semoga keputusan SPM tahun ini terus meningkat dan cemerlang.

Last Updated (Monday, 07 December 2015 16:08)