http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 12 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Program Transformasi Kecemerlangan Pelajar anjuran Yayasan Pelajaran MARA (YPM) memperlihat kesan positif apabila berjaya membantu meningkatkan keputusan SPM  tahun lalu.  Pada 2 November 2016, Yang Berbahagia Dato' Abdul Karim bin Mustafa, Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Pelajaran MARA telah sudi memberi motivasi untuk Program Sentuhan Terakhir dengan  melawat pelajar-pelajar yang menduduki peperiksaan SPM.

Beliau juga berharap lawatan tersebut dapat melonjakkan semangat untuk pelajar-pelajar terus tenang sewaktu menduduki SPM tahun ini.  Turut hadir pada hari tersebut En Alias bin Awang, pegawai PPD dan pengetua baru SMKDABB, Tn Hashim bin Saryani.

Selain itu, beliau juga turut membantu mengedarkan makanan kepada pelajar-pelajar di kantin SMKDABB.  Semoga keputusan SPM tahun ini terus meningkat dan cemerlang.

Last Updated (Monday, 07 December 2015 16:08)