http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Hari Graduasi Lepasan Tingkatan 5 2018

Pelajar lepasana tingkatan 5 2018 yang telah mendaftar ke Majlis Graduasi kali ke 10 akan berlangsung pada Sabtu bersamaan 20 April 2019. Hadir sebelum 7.30 pagi.
Senam Zikir 3.0

Majlis penutupan Senam Zikir 3.0 akan diadakan pada 27.4 2019. Jemputlah beramai-ramai memeriahkan lagi majlis tersebut
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 19 guests, 1 bots online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Pelancaran BulanTeknik & Vokasional kali ke-7 telah diadakan pada 1 Februari 2016 dengan tema 'Merealisasikan Aspirasi Melalui Bidang Teknikal'.  Majlis dimulai dengan video kerjaya di bidang teknikal dan ucapan perasmian oleh Pn Roslinah bt Ab Rahman, Penolong Kanan Pentadbiran.

Dewan mula riuh dengan gimik kemasukkan Cikgu Bakrileh (guru teknik & vokasional) yang membawa 'password' untuk melancarkan bulan teknik dan vokasional bersama 2 orang murid yang melakonkan watak 'Stomp Trooper' dan 'Darth Vader' dalam 'star wars'.

Antara aktiviti yang akan diadakan di sepanjang bulan Februari ini adalah:

  • Kuiz Kemahiran Hidup
  • Pertandingan Dam Ular Besar
  • Pertandingan menghias kek
  • Pertandingan masakan bonda
  • Pertandingan reka cipta
  • Hari Usahawan
  • 'Explorace'
  • Membina site vle untuk unit beruniform
Selain itu diadakan pelantikan squad vle  seramai 10 orang dengan penyerahan lencana vle kepada murid-murid tersebut.
Di harap semua aktiviti bulan teknik & vokasional dapat menampilkan murid yang kreatif dan inovatif serta dapat memberi pendedahan kepada murid-murid peluang kerjaya di bidang teknikal insya Allah.

 

Last Updated (Tuesday, 05 April 2016 10:52)