http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 11 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Syukur kepada Allah s.w.t pada tanggal 30 April 2016 yang lalu, pihak sekolah telah mengadakan Majlis Penutupan Senam Zikir II dan Karnival PIBG dengan jayanya. Majlis telah dirasmikan oleh YB. Shahrum Bin Dato Hj Mohd Sharif (ADUN Kawasan Dengkil). Beliau juga telah berbesar hati untuk menyumbang sebanyak RM 5000 untuk sekolah bagi merealisasikan hasrat sekolah untuk memasang pendingin hawa di Dewan Perdana. Pihak sekolah mengucapkan jutaan terima kasih kepada YB Shahrum atas keprihatinan beliau terhadap keperluan sekolah.

Antara aktiviti yg dilaksanakan pada hari tersebut ialah, pelbagai gerai jualan makanan dan minuman yang sangat sedap telah disediakan untuk tetamu yang hadir. Selain itu, terdapat pelbagaipameran daripada pihak Aman Palestin dan juga persembahan daripada ahli kelab kebudayaan sekolah. Pihak sekolah mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyumbang, para pelajar yang berdedikasi dan guru serta staf di atas sokongan dan semangat untuk menjayakan program besar ini. Semoga mendapat keberkatan daripada Allah swt.

Alhamdulillah Program Senam Zikir II telah berjaya dilaksanakan berkat kerjasama murid-murid, guru-guru dan PIBG.  Semoga segala objektif yang dirancang diharap dapat dilaksanakan, insya Allah.

 

Last Updated (Friday, 20 May 2016 04:31)