http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_i.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_h.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_f.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_e.jpghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_d.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2015_b.png
Pengumuman

SPM, 2017

SPM 2017 akan bermula pada 6 November 2017. Semoga murid-murid SMKDABB beroleh keputusan cemerlang dalam SPM, insya Allah.
Pentaksiran Akhir Tahun Ting. 2

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 68 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

SMK Dato' Abu Bakar Baginda telah terpilih pada tahun lepas mewakili Selangor untuk Anugerah Surau Imarah (ASISS) Sekolah-sekolah KPM. Terdapat 4 kategori iaitu surau, musolla sekolah menengah dan surau, musolla sekolah rendah.  SMK Dato' Abu Bakar mewakili Selangor untuk musolla sekolah menengah.

 

 

Penilaian akhir ASISS ke 4 telah berlangsung pada 25 Januari 2017 di Musollah Attaqwa. Terdapat 4 orang juri yang hadir pada hari tersebut untuk menentukan johan, naib Johan dan tempat ketiga. Turut hadir pada hari tersebut, selain daripada wakil rakyat, pegawai JPNS, PPD, SPI, wakil JU, YDP PIBG juga orang yang sangat berjasa kepada sekolah iaitu mantan ketiga-tiga pengetua, mantan PK HEM dan mantan GKMP yang dahulu sama-sama mencorakkan Musolla Attaqwa.

 

 

Suasana sambutan semasa penilaian akhir ASISS meriah dengan kehadiran 3 orang mantan pengetua SMKDABB, mantan PK HEM dan mantan GKMP Kemanusiaan

Kejayaan hingga ke peringkat ini adalah hasil kerjasama semua guru-guru SMKDABB yang sentiasa membantu, disokong oleh para pentadbir, PIBG dan juga para pelajar SMKDABB.

Tahniah kepada pengetua, Tuan Hashim yang telah memberi ucapan yang terbaik dan menyentuh hati juri.  Semoga Musolla Attaqwa beroleh kejayaan, insya Allah.

Last Updated (Friday, 10 February 2017 14:07)