http://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttp://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Hari Graduasi Lepasan Tingkatan 5 2018

Pelajar lepasana tingkatan 5 2018 yang telah mendaftar ke Majlis Graduasi kali ke 10 akan berlangsung pada Sabtu bersamaan 20 April 2019. Hadir sebelum 7.30 pagi.
Senam Zikir 3.0

Majlis penutupan Senam Zikir 3.0 akan diadakan pada 27.4 2019. Jemputlah beramai-ramai memeriahkan lagi majlis tersebut
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 7 guests online
Laman Utama
User Rating: / 0
PoorBest 

Pada 7 April yang lalu, SMK Dato' Abu Bakar Baginda telah berjaya mengadakan Kejohanan Sukan Tahunan kali ke-9 yang berlangsung di Inspen, Putrajaya. Majlis ini telah dirasmikan oleh YDP PIBG Sepang, Tn Haji Helmy bin Arshad.  Tn. Haji Effandi Nazila bin Abdullah, YDP PIBG SMKDABB juga turut hadir.

Kejohanan ini dapat melahirkan atlit-atlit olahraga bagi mewakili sekolah untuk bertanding di peringkat daerah mahu pun yang lebih tinggi. Keputusan Kejohanan olahraga kali ini berpihak kepada rumah kuning yang menjadi johan diikuti naib johan rumah hijau, tempat ketiga adalah rumah merah dan tempat keempat adalah rumah Biru. Pihak sekolah mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua murid dan guru kerana memberikan kerjasama yang baik semasa kejohanan berlangsung. Terima kasih juga kepada ibu bapa yang sudi meluangkan masa untuk memberi sokongan memeriahkan lagi sukan kali ini.  Semoga ketemu lagi pada kejohanan sukan yang akan datang. Aummmmm!

Suasana Kejohanan Sukan Tahunan kali ke-9.

 

 

Last Updated (Saturday, 12 May 2018 14:05)