https://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018c.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018b.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2018a.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017b.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2017a.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_e.pnghttps://smkdabb.edu.my/images/hot_gallery/2016_a.png
Pengumuman

Mesyuarat Agung PIBG

Semua ibu bapa dijemput hadir ke mesyuarat agung PIBG pada 19 Januari 2019 di Dewan Perdana.
Hari Graduasi Lepasan Tingkatan 5 2018

Pelajar lepasana tingkatan 5 2018 yang telah mendaftar ke Majlis Graduasi kali ke 10 akan berlangsung pada Sabtu bersamaan 20 April 2019. Hadir sebelum 7.30 pagi.
Senam Zikir 3.0

Majlis penutupan Senam Zikir 3.0 akan diadakan pada 27.4 2019. Jemputlah beramai-ramai memeriahkan lagi majlis tersebut
Pautan

Pengunjung Semasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 9 guests online
Laman Utama Info SMKDABB Perutusan Pengetua
Error
  • DB function failed with error number 145
    Table './smkdabbe_jo151/jos_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT MAX(time) FROM jos_vvcounter_logs
  • DB function failed with error number 145
    Table './smkdabbe_jo151/jos_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO jos_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1614870171, 7, 7, 0, 0 )

Perutusan Pengetua SMKDABB

Assalamualaikum wbt dan Salam Satu Malaysia,

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah swt kerana dengan limpah kurnia dan izinNya kita dapat bertemu dalam ruangan ini.  Sebagai pengetua ke 4 sekolah ini, saya menghulurkan salam perkenalan kepada seluruh warga SMKDABB dan ibu bapa atau penjaga yang menjadi pendokong utama kejayaan anak masing-masing.

Saya berharap portal ini akan terus menjadi medium komunikasi yang mampu menyalurkan maklumat serta menyampaikan pendapat dan idea untuk pembangunan modal insan yang bakal mewarisi kepimpinan negara pada masa akan datang.

Di samping itu adalah menjadi matlamat kami juga agar portal ini dapat menyalurkan informasi terkini kepada para pelanggan samada warga pendidik, ibu bapa dan juga semua pihak yang ingin mengetahui perkembangan semasa sekolah ini.  Sehubungan itu bagi memastikan hasrat murni ini tercapai, portal ini perlulah sentiasa dikemaskini dengan maklumat semasa.

Akhir kata saya merakamkan ucapan tahniah dan syabas kepada seluruh warga SMKDABB atas usaha yang gigih untuk mengilap kecemerlangan sekolah ini.

Sekian Wassalam.

Tn Hashim bin Saryani